Makina me Qera Korce – Auto Tani

PJESË KËMBIMI MOTORRIKE

Ofrojmë pjesë këmbimi për modele të ndryshme të motorëve të makinave. Pjesë Motorrike të importuara nga jashtë Shqipërisë, të cilat ofrohen me cilësi dhe të garantuara.

Disponojmë testata të testuara dhe të spjanuara për të gjitha llojet e automjeteve.

AUTO TANI

Scan the code