Makina me Qera Korce – Auto Tani

AUTO SERVIS

Auto Tani ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke ndihmuar në sigurimin e performancës optimale të automjetit tuaj.

Shërbimet që ofrojmë janë:

Servisim, mirëmbajtje dhe riparim automjetesh me cilësi të lartë për të gjitha markat dhe modelet.

AUTO TANI

Scan the code