Makina me Qera Korce – Auto Tani

SHËRBIM ME KARROTREC 24H

Ofrohet shërbim karrotreci 24 orë në Korçë si dhe më gjerë, brenda dhe jashtë vendit, kudo në Shqipëri dhe Europë. 

Ofrojmë shërbime të shpejta dhe me çmime konkurruese. Shërbim profesional dhe i sigurtë.

Sigurojme qe automjeti juaj te arrijë i sigurtë në destinacionin që ju dëshironi.

Mjetet tona janë në gjendje të shkëlqyer teknike, kjo për t’ju ardhur në ndihmë në çdo llojë terreni dhe kushti atmosferik.

Mjafton një telefonatë nga ju, jemi gati 24/7 kudo që ju ndodheni.

AUTO TANI

Scan the code