Makina me Qera Korce – Auto Tani

KONTAKT

Ne jemi online 24/7 për të ofruar shërbimin më të mirë për ju. Mund të na kontaktoni në çdo kohë. Ekipi ynë i përkushtuar i profesionistëve ofron një shërbim dhe asistencë në rrugë 24/7.

Adresa: Superstrada Korçë-Bilisht, Km.9, Korçë.

Scan the code