Makina me Qera Korce – Auto Tani

MAKINA ME QERA

Rezervo Online

Çmimet më të mira, duke filluar nga
25€/dita

Shërbim Profesional 24/7 për çdo Klient

Makina me Qera

Ofrohen Makina me Qera të modeleve të ndryshme, të markave më të njohura në treg, të cilat ofrojnë komoditet dhe siguri në udhëtim. Makinat ofrohen me çmime konkurruese në treg.

Karrotrec

Ofrohet shërbim karrotreci 24 orë në Korçë si dhe më gjerë, brenda dhe jashtë vendit, kudo në Shqipëri dhe Europë. Shërbim profesional dhe i sigurtë.

Auto Servis

Shërbimet që ofrojmë janë: Riparim pë të gjithë llojet e motorave provë+spjanim testate dhe cilindri, Riparim e të gjitha llojeve të turbinave ku ju japim dhe 1 vit garanci.

Pjesë Këmbimi

Ofrojmë pjesë këmbimi motorrike për modele të ndryshme makinash. Pjesë Motorrike të importuara nga jashtë Shqipërisë, të cilat ofrohen me cilësi dhe të garantuara.

Shërbimi ndaj klientit është një përparësi numër 1 për Auto Tani. Ne krenohemi të sigurojmë që çdo klient të largohet nga objektet tona me një ndjenjë të ngrohtë, të lumtur dhe një përvojë të shkëlqyer që i bën ata gjithmonë të dëshirojnë të kthehen dhe të marrin përsëri shërbime nga ne. Punonjësit tanë ndihmojnë me profesionalizëm në çdo fushë për t’u siguruar që klientët tanë të largohen gjithmonë të kënaqur, pa bezdi dhe duke e ditur se ata janë kujdesur me përpjekjen maksimale.

Brandet më të Njohura

Scan the code